Kim Jans meet Joseline

Mijn naam is Kim Jans, 40 lentes jong en sinds kind al gepassioneerd door make-up.

Vorig jaar ben ik dan ook met mijn opleiding make-up artist gestart. Hierin kan ik mijn creatief ei kwijt en mensen zich goed in hun vel laten voelen.

Omdat veel mensen van hun gewone make-up vaak irritaties of jeuk krijgen heb ik mij verdiept in minerale make-up. Deze make-up is 100% natuurlijk, puur en gezond, waardoor je geen last meer hebt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes. Make-up die je laat stralen en ook nog eens goed is voor je huid. Dit sluit mooi aan bij een verhaal van huidverbetering waar Joselyn’s beauty salon voor staat! Ga je naar een feestje of heb je binnenkort een huwelijk in het vooruitzicht, maak dan snel eenafspraak en samen bekijken we past bij jou.